Maak je sterk voor War Child tijdens de Plane Pull op zaterdag 19 september!

plane-pull Dit unieke evenement vindt plaats bij Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad. Teams krijgen tijdens de War Child Plane Pull de kans om een Fokker 100 vliegtuig van 46.000 kilogram vooruit te (touw)trekken. Op deze wijze maken deelnemers zich letterlijk sterk voor War Child, want met het evenement wordt geld bijeengebracht voor kinderen in oorlogsgebieden.

Altijd al eens mee willen doen met een ‘Sterkste Man’ (of vrouw) event dan is dit je kans! Want naast de teamuitdaging van het vliegtuigtrekken kun je ook met ‘Sterkste Man’ uitdagingen meedoen zoals je die kent van televisie. Uiteraard aangepast aan jouw niveau of als team effort.

Maak je letterlijk sterk voor War Child, ‘samen halen we de oorlog uit een kind’.

MEEDOEN
Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro, (tevens entreekaart voor Aviodrome). Dit bedrag wordt overigens door het Luchtvaart-Themapark namens alle deelnemers weer gedoneerd aan War Child.
Het is natuurlijk helemaal geweldig als jij (of je team) wil proberen om extra geld op te halen voor War Child, dat kan heel gemakkelijk via de website. Tijdens het inschrijven maak je automatisch een actiepagina aan, via deze actiepagina kun je vrienden, familie, collega’s eenvoudig vragen om je actie te ondersteunen.

Heb je geen team?
Het kan natuurlijk dat je niet zo makkelijk een team van 10 personen bij elkaar kunt vinden. Geen Probleem, je kunt ook individueel inschrijven of met een groep van 2 of van 5 personen, dat maakt allemaal niet uit. Van al deze ‘losse’ inschrijvingen stellen wij dan leuke teams samen.

Inschrijven