De MF Foundation

Een roeping!

Geschiedenis

 

Onze stichting, de MF Foundation is opgericht in 2008 als de GSFS Foundation door Myriam en Frank Vogel. Frank Vogel is voorzitter van de stichting en Jaap Fox is secretaris van de Stichting. In oktober 2013 is Myriam Vogel toegetreden tot het bestuur van de Stichting als penningmeester.

Myriam en Frank Vogel zijn maatschappelijk zeer betrokken met hun stichting. Zij ondervinden bijna dagelijks aan den lijve met hun stichting hoe bepaalde dingen een gegeven zijn voor de ene persoon, maar een strijd zijn voor de andere. Via de MF Foundation proberen zij een soort van opluchting te zijn voor degenen die in nood verkeren en proberen zij een meer dan positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld in de breedste zin van het woord.

Een van de eerste activiteiten van de stichting was het sponsoren van het jaarlijkse voetbaltoernooi Kids for Kids. Tot op de dag van vandaag wordt dit voetbaltoernooi nog steeds een warm hart toegedragen.

In het jaar 2011 werd de GSFS Foundation omgedoopt tot de MF Foundation en de eerste grote activiteit was met het Radio 538 programma ‘Evers Staat Op’ met een recordbrekende gift aan War Child. Myriam en Frank zijn zeer nauw betrokken bij War Child.

De activiteiten (d.w.z. directe sponsoring) van het begin zijn nu enigszins achterhaald en zijn vervangen door activiteiten waarbij de MF Foundation en de ondernemingen van Frank en Myriam hun organisatorische vaardigheden en talenten kunnen inzetten. In 2012 werd een samenwerking tussen de MF Foundation, Golfbaan Spaarnwoude en de Stichting ‘Spieren voor Spieren’ aangegaan. Dit resulteerde in de organisatie van het grootste golftoernooi ter wereld welke in 2013 een vervolg kreeg. Tijdens dit evenement was ook Edwin Evers weer aanwezig met zijn Radio 538 spektakel voor War Child. Op deze wijze werden er op één dag twee doelen gesteund en onder de aandacht gebracht.

De Belastingdienst indentificeert de MF Foundation als een Algemeen nut beogende instelling, de zogenaamde ANBI-status.

Geef Down De Toekomst is op zoek naar sponsoren

Alweer de 7e editie van het Geef Down De Toekomst voetbaltoernooi vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018! Wilt u ook sponsor zijn? Volgt u dan de link hieronder. Sponsorpagina

Geef Down De Toekomst 2018!

De inschrijving is weer van start gegaan. Schrijf je in