Neon Night Run voor MF Foundation

Veel beter hadden de organisatoren van de Neon Night Run het niet kunnen treffen: de strakblauwe lucht met een licht briesje heeft deze 8 mei niet alleen zo’n 150 hardlopers naar het evenement gelokt, maar stond ook garant voor een supergezellige barbecue na afloop.

Dat betekent een mooie bijdrage voor MF Foundation –> € 512,-!!!, het goede doel dat het International Student Network (ISN) dit jaar heeft uitgekozen.

ISN kiest elk jaar een andere bestemming voor de inkomsten van de Neon Night Run. Nu dus, MF Foundation, die zich richt op meerdere goede doelen, variërend van steun aan mensen die geestelijk en/of fysiek worden uitgedaagd tot het verstrekken van financiële bijdragen aan organisaties als het Wereld Natuur Fonds. “Er zijn veel internationale studenten die zich daarvoor willen inzetten”, weet ISN-voorzitter Pepijn Poels. “Maar deze run is niet alleen voor hen, ook inwoners van Maastricht kunnen meelopen. Bovendien hebben we de bewoners van het Guesthouse en de leden van de voetbalvereniging uitgenodigd voor de barbecue. Een sportevenement als dit brengt allerlei verschillende mensen bij elkaar.”

ISN & ALL-IN ANNADAL BEDANKT!!!