MF Foundation trotse sponsor van “The Cape to Rio Row Expedition”

In 2017 gaat van start The Cape to Rio Row Expedition. Een roei evenement dat zijn weerga niet kent. Twee meer dan ervaren sporters gaan de uitdaging aan om met z’n tweeën de Atlantische Ocean over te steken in een speciaal daarvoor ontwikkelde roeiboot.

De heren Braam Malherbe en Peter van Kets gaan deze uitdaging aan. Beide heren hebben reeds hun sporen nagelaten in de sportwereld, zij zijn beiden avonturiers van de eerste orde.

De missie van beide heren is om via de verder te ontwikkelen DOT (Doing One Thing for the Earth) App op z’n minst 5 miljoen mensen te bereiken en te verbinden via alle soorten media die er voorhanden zijn.

Hun missie is niet geslaagd vinden zij zelf door simpelweg veilig Rio te bereiken. De roeiweg naar Rio (vanaf de Kaap) neemt circa 2,3 roeislagen in beslag, dat betekent ook dat het streven minimaal 2,3 miljoen DOT’s is, wat in het kort neer komt op 2,3 miljoen mensen die allemaal 1 ding doen wat ten goede komt aan de aarde. Op deze manier worden miljoenen mensen bewust over het beschermen van onze planeet, maar creëren zij ook ACTIE.

Het doel van de expeditie is om deze mensen te verbinden en het creëren van een platform voor mega verandering.

Met trots kunnen wij vertellen dat de MF Foundation de boot van beide heren sponsort!