MF Foundation sponsort Onze Gezellen JO17-1

Ook dit voetbalseizoen is MF Foundation de sponsor van Onze Gezellen!

Twee seizoenen geleden kwam het verzoek om een voetbalteam te sponsoren. Hier heeft de MF Foundation gehoor aan gegeven omdat zij dat een geweldig idee vindt.

Een van de motto’s van de MF Foundation is “de jeugd heeft de toekomst”, zodoende is de sponsoring tot stand gekomen en verder uitgewerkt. Wij sponsoren ook dit voetbalseizoen (2017-2018) een team van de Haarlemse Omnisportvereniging Onze Gezellen. Het team (JO17-1) ziet er waanzinnig uit in de shirts en eerlijk toegegeven we zijn best trots als we onze naam zo zien staan (zie foto). De uitwerking is als volgt: aan het begin van dit voetbalseizoen hebben de mannen allen EUR 40,00 borg gestort, waarvan ze aan het einde van het voetbalseizoen EUR 30,00 retour ontvangen. Dit betekent dat de mannen allemaal individueel EUR 10,00 doneren aan de MF Foundation.

En nu maar hopen dat wij er meer naamsbekendheid mee gaan genereren, want dat is natuurlijk uiteindelijk wel de bedoeling. Hoe meer naamsbekendheid des te beter, hopelijk meer sponsoren en meer goede doelen die wij als MF kunnen ondersteunen. En niet te vergeten meer evenementen die wij zelf kunnen organiseren zoals Geef Down De Toekomst.

Voor onze toekomstige evenementen kunnen wij een beroep doen op Onze Gezellen voor vrijwilligersactiviteiten.

 

22