websiteVrijdag 2 oktober organiseren stichting Sporters in Actie en de MF Foundation de 4de editie van het Grootste Golftoernooi ter Wereld. De organisatie is geweldig trots dat Golfbaan Spaarnwoude, net zoals in 2012 de volledige accommodatie beschikbaar wil stellen voor dit unieke golfevenement.

Waar het Grootste Golftoernooi ter Wereld voor staat weten de meeste van u waarschijnlijk (nog) wel, maar kort samengevat voor degene die onbekend zijn met het evenement; tijdens dit bijzondere golftoernooi golfen wij met zoveel golfers tegelijk voor een goed doel.
En 2 oktober is dit voor een heel belangrijk doel , namelijk het eerste Multidisciplinair Centrum Kindermishandeling (MDCK) van Nederland in het Spaarne Gasthuis – Hoofddorp.

Wat is het MDCK?
Wanneer een kind te maken heeft met een traumatische ervaring als mishandeling of nog erger misbruik.
Gaat zo’n kind een vervelend traject in, nare onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis, gesprekken en onderzoek bij politie, justitie, psychiaters en jeugdzorg etc. waarbij iedere keer opnieuw het verhaal verteld moet worden.

In het nieuwe MDCK in het Spaarne Gasthuis hebben alle hulpverleners zich verzameld onder één dak.
Uiteraard is daar het ziekenhuis voor onderzoek en eventueel behandeling. Maar ook vertegenwoordigers van politie, justitie en andere hulpverleners zijn aanwezig. Hierdoor hoeft het kind slechts eenmaal het verhaal te vertellen en kan direct noodzakelijke onderzoek en eventueel behandeling van start. Nu ontbreekt het helaas nog aan de middelen om dit unieke centrum op een (kind)vriendelijke manier in te richten en daar willen wij ons 2 oktober tijdens het Grootste Golftoernooi ter Wereld voor inzetten, u ook?

Greenfee en inschrijven
Inschrijven kan zoals u gewend bent via de website van Golfbaan Spaarnwoude.
Greenfee voor de C, D, E holes bedraagt € 25,- (18 holes € 50,-)
A, B en F holes € 15,- (op de F-holes spelen we FootGolf, FlingGolf en DiscGolf – onder begeleiding van specialisten)

Ondanks het wat zware onderwerp, wat het MDCK natuurlijk toch is. Doen we er alles aan om er 2 oktober een leuke en gezellige dag te maken, aan alles gedacht:
Live muziek, demo’s, trickshow met Mark Reynolds, leuke challenges, lekker eten en drinken etc.

RESERVEER NU! 023 – 538 55 99